Kenetlendik!

Makale

Türk Tabipleri Birliği’nin seçimli Büyük Kongresi 8-10 Haziran 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek. 65 tabip odasına bağlı 488 delegenin oy kullanacağı Büyük Kongre’de, yeni dönemde görev alacak TTB Merkez Konseyi seçilecek.

Tıp Dünyası – ANKARA

Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) 69. Büyük Kongresi (seçimli) 8-9-10 Haziran 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek.

TTB Merkez Konseyi’nin çalışmalarının değerlendirileceği ve önümüzdeki dönemde yapılacakların konuşulacağı kongrenin ilk iki günü Devlet Su İşleri Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Seçimler ise kongrenin üçüncü gününde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası önündeki öğrenci kantininde yapılacak. 65 tabip odasına bağlı 488 delegenin oy kullanacağı Büyük Kongre’de, yeni dönemde görev alacak TTB Merkez Konseyi seçilecek.

Türkiye’nin dört bir yanından hekimler, sağlık alanındaki bütün sorunları bilen, her hekim grubunun taleplerini, gereksinimlerini yılmadan dile getiren, kendilerini her platformda temsil eden, tüm hekimlere ve sağlık çalışanlarına sahip çıkan, demokrasi olmazsa sağlık olmaz diyen, her koşulda yaşamdan yana tavrını sürdüren, yürüttüğü çalışmalar ve bilimsel birikimiyle yurt içinde öncü olduğu kadar, yurtdışında saygın yere sahip olan meslek örgütlerine sahip çıkıyor ve bu anlayışı sürdürecek TTB Merkez Konseyi’nin etrafında kenetleniyorlar.

Kongrenin ayrıntılı programı şöyle:

08 Haziran 2018 Cuma günü saat 14.00’de Devlet Su İşleri Konferans Salonu’nda başlayacak ve aşağıdaki gündemle sürecek:
-Divan seçimi
-Saygı duruşu
-69. Büyük Kongre gündeminin okunarak oya sunulması
-Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı’nın açış konuşması
-Konukların konuşmaları
-Merkez Konseyi çalışma raporunun, mali raporunun ve denetleme raporunun okunması
-Raporların görüşülmesi
-Çalışma raporu ve mali raporun aklanmak üzere oya sunulması
-Tahmini bütçenin görüşülerek oya sunulması

09 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 09:30’da başlayacak ve aşağıdaki gündemle sürecek:
-Karar önerilerinin okunması, görüşülmesi ve oylanması
-2018-2020 dönemi için Türk Tabipleri Birliği Yüksek Onur Kurulu, Merkez Konseyi ve Denetleme Kurulu üyeliklerine aday başvurularının alınması
-Dilek, istek ve önerilerin sunulması
-Kapanış

10 Haziran 2018 Pazar günü ise 09:00-17:00 saatleri arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji binası önündeki öğrenci kantininde seçimler gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.