Hayır, daha bitmedi… Yeni başlıyor!

Makale

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı. TTB, DİSK, KESK ve TMMOB’un çağrısıyla Türkiye’nin dört bir yanında alanlarda biraraya gelen binlerce emekçi, demokratikleşme ve hak taleplerini haykırdı. Etkinliklerde, “OHAL’e, KHK’lere, tek adam rejimine, kıdem tazminatının gaspına ve taşeron köleliğe HAYIR” vurgusu öne çıktı. 

Tıp Dünyası – HABER MERKEZİ

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı. TTB, DİSK, KESK ve TMMOB’un çağrısıyla Türkiye’nin dört bir yanında alanlarda biraraya gelen binlerce emekçi, demokratikleşme ve hak taleplerini haykırdı.

2017 1 Mayıs’ı DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından “HAYIR’ını al da gel!” çağrısıyla düzenlendi. Hile-hurda ile dayatılan tek adam rejimine karşı demokrasi için, giderek derinleştirilen ve ülkeyi Ortadoğu’daki çatışmaların ateşine sürükleyen savaş politikalarına karşı barış için, giderek pervasızlaşan emek düşmanlığına karşı emeğin hakları için, “MİLYONLARIN HAYIR’LI BULUŞMALARI” olarak örgütlendi.

İstanbul’da Bakırköy ve Ankara’da Kolej Meydanı olmak üzere, tüm Türkiye’de alanlarda biraraya gelen emekçiler, “Kıdem tazminatının gaspına HAYIR”,  “Olağanüstü Hal’e, Kanun Hükmünde Kararnamelere ve tek adam rejimine HAYIR” , “Taşeron köleliğine ve kamu emekçilerinin iş güvencesinin kaldırılmasına HAYIR” taleplerini dillendirdiler. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.